Imponujący duet dwóch zacierów – dwuletniego oraz szesnastoletniego. 
 Trunek zabutelkowany z mocą 46% alkoholu przykuwa uwagę ciekawą etykietą przedstawiającą sylwetkę kowboja na tle zachodzącego słońca. 
                        Etykieta przypomina list gończy. W smaku wyczuwalne nuty karmelu, cynamonu i kopru włoskiego. 
 Aromat zaś wypełniają intensywne akcenty ziół, cynamonu, daktyli oraz kakao.
                    
                        Whiskey zabutelkowana z mocą 46% alkoholu, łączy w sobie 6-letnią żytnią o imponującej zawartości 95% żyta oraz 16-letnią żytnią o zawartości 80% żyta. 
 Trunek dojrzewa w beczkach wykonanych z amerykańskiego dębu białego.
                        Kompozycja zachwyca nutami goździków, mięty, kakao i cynamonu. 
 Żytnia whiskey doskonale smakuje podana na kościach lodu, który wydobywa z trunku drzemiące w nim akcenty, podkreślając wyrazistość destylatu.
                
                        Zaskakujący produkt łączący w sobie amerykański bourbon, whiskey żytnią i whisky ze Szkocji. 
 Trunek oferuje bogaty miraż smaków i aromatów, wypełnionych słonym karmelem, pieprzem, tytoniem, drzewem sandałowym oraz
                        dymem. 
 Destylat można określić dwoma słowami – pikantny i wyrazisty. Jest to obowiązkowa pozycja dla wszystkich koneserów nieoczywistych połączeń.
                
                        Wyjątkowa mieszanka bourbonów o szerokim zakresie wieku i odmian. 
 Zwiewna i lekka kompozycja, nasycona nutami karmelu i kopru, urzeknie niejednego smakosza. 
 Trunek łączy w sobie trzy bourbony – 2-letni
                        destylat z Indiany, 6-letni oraz 13-letni z Four Roses. 
 Whiskey doskonale smakuje bez dodatków, ale można ją serwować z odrobiną krystalicznej wody.